De Asser Beach Club is samengegaan met Sudosa-Desto. Je inschrijving wordt daarom doorgestuurd naar Sudosa-Desto! Zij zullen dit verwerken en je een bevestiging sturen als de inschrijving is verwerkt. De contributie betaal je straks ook aan Sudosa-Desto. Meer informatie over de samenvoeging met Sudosa-Desto volgt later op deze website!

Aanmelden is simpel en kan in een paar tellen. Vul hieronder je gegevens in en druk op verzenden.[/vc_column_text]

  Persoonsgegevens

  Voornaam*

  Voorletters*

  Tussenvoegsel

  Achternaam*

  Geboortedatum*

  Geslacht*

  Contactgegevens

  Straatnaam*

  Huisnummer*

  Toevoeging

  Postcode*

  Plaats*

  E-mailadres*

  Mobiel

  Telefoon

  Financiƫle gegevens

  De betaling van de contributie en eventuele overige verschuldigde bedragen vindt plaats door middel van automatische incasso. De hoogte van de contributie en eventuele overige verschuldigde bedragen worden jaarlijks vastgesteld tijdens de algemene ledenvergadering.

  Je ontvangt voordat de incasso plaatsvindt een aankondiging. Door lid te worden, verklaar je akkoord te gaan met de automatische incasso.

  Rekeningnummer*

  Tenaamstelling*

  E-mailadres voor facturering*

  Volleybal

  Ben je nu lid, of al eerder lid geweest van een andere volleybalvereniging?*

  Nevobo Relatienummer (bondsnummer)

  Overige informatie

  Ben je bereid om tijdens het beachseizoen vrijwilligerswerk te doen?

  Opmerkingen

  Inschrijving verzenden

  Controleer de ingevulde gegevens nog even goed! Klopt alles? Druk dan hieronder op 'Verzenden' om je in te schrijven als lid!

  Na het verzenden van het formulier krijg je van ons binnen enkele minuten per mail een bevestiging van je aanmelding.

  [/vc_column]

  Opzeggen?

  Het lidmaatschap van de Asser Beach Club ga je aan voor onbepaalde tijd. Wil je volgend seizoen niet meer beachen? Zeg dan je lidmaatschap voor het begin van het volgende seizoen op.

  Opzeggen kun je doen door een mail te sturen naar de ledenadministratie. Opzeggingen die op een andere manier worden gedaan (Whatsapp-berichtje, doorgeven aan trainer e.d.), kunnen we niet in behandeling nemen. Je ontvangt na verwerking van je opzegging altijd een mail ter bevestiging.