Aanmelden is simpel en kan in een paar tellen. Vul hieronder je gegevens in en druk op verzenden.


  Persoonsgegevens

  Voornaam*

  Voorletters*

  Tussenvoegsel

  Achternaam*

  Geboortedatum*

  Geslacht*


  Contactgegevens

  Straatnaam*

  Huisnummer*

  Toevoeging

  Postcode*

  Plaats*

  E-mailadres*

  Mobiel

  Telefoon


  Financiële gegevens

  De betaling van de contributie en eventuele overige verschuldigde bedragen vindt plaats door middel van automatische incasso. De hoogte van de contributie en eventuele overige verschuldigde bedragen worden jaarlijks vastgesteld tijdens de algemene ledenvergadering.

  Rekeningnummer*

  Tenaamstelling*

  E-mailadres voor facturering*


  Volleybal

  Ben je nu lid, of al eerder lid geweest van een andere volleybalvereniging?*

  Nevobo Relatienummer (bondsnummer)


  Overige informatie

  Ben je bereid om tijdens het beachseizoen vrijwilligerswerk te doen?

  Opmerkingen


  Inschrijving verzenden

  Controleer de ingevulde gegevens nog even goed! Klopt alles? Druk dan hieronder op 'Verzenden' om je in te schrijven als lid!

  Na het verzenden van het formulier krijg je van ons binnen enkele minuten per mail een bevestiging van je aanmelding. Om je inschrijving definitief te maken, moet je deze bevestiging afdrukken, ondertekenen en naar ons opsturen! Zie de bevestigingsmail voor meer informatie!


  Aanmelden met een team?

  Wil je in aanmerking komen voor de korting omdat je je met vier of meer personen van een zaalteam in één keer inschrijft? Geef dan bij de opmerkingen de naam van je huidige team op.

   

  Gezinskorting?

  Vul voor minimaal één lid van het gezin het inschrijfformulier volledig in. Vul de gegevens van de overige gezinsleden in bij de opmerkingen.

  Van de gezinsleden die al bekend zijn bij de Nevobo, hebben we alleen de naam en het Nevobo Relatienummer (bondsnummer) of geboortedatum nodig.

  Van gezinsleden die nog niet bekend zijn bij de Nevobo hebben we de volgende gegevens nodig:

  • Voor- en achternaam
  • Voorletters
  • Geboortedatum
  • Optioneel:
   • extra e-mailadres
   • extra telefoonnummer

   

  Opzeggen?

  Het lidmaatschap van de Asser Beach Club ga je aan voor onbepaalde tijd. Wil je volgend seizoen niet meer beachen? Zeg dan je lidmaatschap voor het begin van het volgende seizoen op. Bij opzegging na 1 mei kan het zijn dat we je kosten in rekening moeten brengen.

  Opzeggen kun je doen door een mail te sturen naar de ledenadministratie. Je ontvangt na verwerking van de opzegging een mail ter bevestiging.