TRAINEN EN SPELEN

Beachseizoen

Het beachseizoen begint 1 mei en loopt door tot eind augustus. In deze periode kun je bij ons beachen aan de Baggelhuizerplas.

Foto van training Asser Beach Club aan de Baggelhuizerplas

Clinics Iris Reinders en Lynn v.d. Mill

Eens per maand gaan wij een beachvolleybal clinic aanbieden onder leiding van Iris Reinders en Lynn van Mill. Lynn is komend jaar een nieuwe speelster bij Sudosa-Desto dames 1 en Iris is oud speler van Sudosa-Desto en ABC en oud-trainer bij ABC.

Iris en Lynn zullen in de zomer veel trainingsuren maken en een deel daarvan zullen ze doen op de beachvelden van ABC. Hier zijn we natuurlijk ontzettend trots op, dat zulke toppers met de voeten in ons zand aan het trainen zijn.

Zij gaan eens per maand een clinic aanbieden aan onze jeugdgroepen (ABCDEF). We zullen dit communiceren in de appgroepen en werken ook hier met een poll. Dit zijn clinics bovenop de trainingen die al ingepland staan.


Groepsindeling

GroepLeeftijd
AU10
BU12
C/DU16
E/FU21
G21+

Trainingstijden


Trainingstijden vanaf 1 juli

Vanaf 1 juni is het zaalseizoen afgelopen. We verwachten dat er dan meer spelers gaan beachvolleyballen. Om te voorkomen dat de trainingsgroepen te groot worden, stellen we voor de periode vanaf 1 juli een nieuw trainingsschema op.